promovare website

Optimizare SEO (Serach Engine Optimization)

Optimizarea websiteului pentru motoarele de căutare are drept scop asigurarea unei poziţii cât mai bune în motoarele de căutare ( Google, Yahoo, MSN, etc.) , lucru care va atrage automat şi un trafic bun pentru website-ul dumneavoastră.

Optimizarea codului sursă al website-ului (meta tag-uri, titluri pagini, descriere, linkuri interne în website, tag-uri pentru imagini, etc.) este esenţială pentru o regăsire cât mai uşoară şi rapidă după cuvinte cheie specifice domeniului de activitate.

Astfel veţi beneficia de creşterea numărului de vizitatori - potenţiali clienţi (deoarece ajung pe site în urma unor căutări specifice), o mai bună poziţionare în motoarele de căutare, cu impact direct asupra traficului pozitiv (audienţă targetată, utilizatori din cadrul publicului ţintă), toate ducând automat la creşterea volumului încasărilor generate de activitatea online.

 

Campanii Google Ads (AdWords)

Google Ads (AdWords) este o metodă rapidă şi eficientă de a face publicitate pe Google şi pe site-urile de publicitate partenere ale acestuia, indiferent de bugetul de care dispuneţi.

Google Ads este una din cele mai eficiente metode de promovare deoarece plasează website-ul dumneavoastră in primele rezultatele de căutare pe Google, iar plata se face doar in momentul in care potențialul client vă vizitează website-ul.

O altă caracteristică importantă a acestui serviciu de promovare este că se poate ținti o anumita arie geografică (oraș, zonă, țară) , o anumită categorie de vârstă, orele la care să se afișeze reclamele dumneavoastră, etc.

 

 

Cere ofertă personalizată!